Succes van de eerste webinar. Extra zitting van SNAP Webinar november 27, 2018

Als gevolg van verzoeken van beoefenaars, de niet-functionele Sizing Standards Committee (NFSSC) is verheugd om een ​​extra zitting van SNAP Webinar kondigen november 27, 2018.

In dit webinar zullen we de laatste versie van SNAP APM bespreken 2.4 en zal een gedetailleerde uitleg van de veranderingen voorzien van de vorige versie (APM 2.3).

Het webinar zal verlenging met een jaar van CSP certificering Certified SNAP Practitioners verlenen (CSP) waarvan de certificering vervalt op of vóór 31 december 2018.

Notitie: Dit is een eenmalig uitbreiding voor 1 jaar, voor Gecertificeerde SNAP Practitioners (CSP). Dit is niet een aan de gang certificatie uitbreidingsprogramma. Geen krediet zal worden gegeven voor niet-gecertificeerde SNAP beoefenaars bijwonen van de webinar. Momenteel Gecertificeerde SNAP Practitioners (CSP) die niet de webinar niet aanwezig zal nodig om de iSQI Flex SNAP certificatie-examen af ​​te leggen om hun certificering te behouden.

SNAP biedt organisaties die gebruik maken IFPUG maatregelen met een uniek competitief voordeel aan degenen die niet goed zijn voor niet-functionele software size. SNAP houdt zich ontwikkelende. De recente versie van de APM (SNAP manual) is verrijkt met verbeterde richtlijnen voor een gezamenlijke Functiepunten en SNAP punten dimensionering .

IFPUG lidmaatschap blijft een voorwaarde voor het nemen van de certificering uitbreiding krediet en wordt geleverd met vele andere voordelen (zoals het hebben van een actieve online community van FPA & SNAP artsen die deelnemen aan onze IFPUG bulletin board, toegang tot kortingen voor conferenties en downloadbare richtsnoeren en white papers, enz.). Voor een lijst met opties voor het lidmaatschap kunt u terecht op www.ifpug.org. Alle details zijn te vinden op de IFPUG certificering pagina's en op de iSQI examen registratie pagina.

Zo, kom bij ons voor:

  • Discussie over APM V2.3 naar V2.4 Changes
  • Krediet voor certificering Extension (alleen de huidige CSP Certificaten)
  • Q&Een zitting over SNAP
  • Netwerken met het KP en SNAP Community

praktische punten:

  • Timing van de webinar: november 27, 2018, 09:00 AM Washington DC, 15:00 PM Rome, 19:30 New Delhi, 12:00 Noon Rio de Janeiro
  • Looptijd: 1 uur
  • presentatoren: Dhr. Talmon Ben-Cnaan, en Dr.. Charley Tichenor

Hoe deel te nemen? van PC, Mac, Linux, iOS of Android: https://zoom.us/j/6814864398 (internationale nummers beschikbaar: https://zoom.us/u/bEK4TQkgW)

Dit vind je misschien ook leuk...